(Tento blog už není nadále pravidelně aktualizován, ikdyž se tu čas od času oběví nějaký článek. Můžete si ale být jisti, že blog bude zachován, protože se na něm v průběhu let pilně pracovalo a je možno na něm nalézt spousty zajímavých informací, videí a fotek. Autorka tohoto blogu tu stále šmejdí a pokukuje po ostatních blogách, ikdyž možná pod jiným tajným jménem, a buďte si jisti, že nadále zůstává šťastným Echelonem a velkým milovníkem hudby.)

Pokud se Vám tady líbí, zanechte prosím komentář. :)

390x250

Červenec 2011

30 Seconds to Mars

30. července 2011 v 12:16 | Helik |  30STM- o skupině
30 Seconds To Mars je americká roková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1996.. skupina zatím vydala 3 studiová alba: 30 seconds to Mars, A beautiful lie, This is war

Jared Leto: je zpěvák, kytarista, textař, herec a frontman kapely
Narodil se 26.12.1971 (39 let) v Bossier City v Louisianě jako Jared Joseph Leto.
Střední školu nedokončil. I přesto se snažil studovat obor malířství na Univerzitě umění v Philadelphii. Tuto školu nedokončil stejně jako newyorskou Universitu umění a filmu. V té době režíroval krátký film Crying Joy (Radost v slzách). V 21 letech se přestěhoval do Kalifornie, kde vystupoval v seriálech Tábor u Wilderů a Skoro doma. Mezi jeho první významné role patří úloha o Jordana Catalana v seriálu My So-Called Life. Od pol. 90. let se však objevuje pouze na filmovém plátně a to zejména ve vedlejších rolích. Zatím největší filmovou příležitost dostal v titulní postavě legendárního amerického vytrvalce Stephena Prefontainea, který obsadil čtvrté místo v běhu na 5000 metrů na mnichovské olympiádě 1972, v životopisném snímku Prefontaine (r. S. James). Mezi jeho filmové počiny v hlavní roli patří role Harryho Goldfarba v kultovním filmu Requiem za sen a role Nema Nobody ve filmu Mr. Nobody. Snímek Mr. Nobody patří mezi jeho nejúspěšnější filmové počiny.

filmografie:
Tak tohle je můj život (1994-1995) (tv)
Co si ušít do výbavy (1995)
Poslední ze slavných králů (1996)
Zázračný běžec (1997)
Past (1997)
Basil (1998)
Temná legenda (1998)
Tenká červená linie (1998)
Černá a bílá (1999)
Klub rváčů (1999)
Narušení (1999)
Americké psycho (2000)
Rekviem za sen (2000)
Sunset Strip (2000)
Highway (2002)
Úkryt (2002)
Alexander Veliký (2004)
Obchodník se smrtí (2005)
Zabijáci osamělých srdcí (2006)
Zavraždění Johna Lennona (2007)
Pan Nikdo (2009)

Shannon Leto: bubeník, herec a zpěvák
Narodil se 9.3.1970 (41 let) v Bossier City v Louisianě jako Shannon Christopher Leto
Shannon Leto, starší bratr zpěváka Jareda Leta, je bubeník v kapele 30 Seconds To Mars, příležitostný herec a fotograf.

Tomo Miličević: kytarista
Narodil se3.9.1979 v Sarajevu v Jugoslávii jako Tomislav Miličević.
Tomo je americký herec a hudebník, který je kytaristou skupiny 30 Seconds to Mars. Původem je Chorvat a jeho starší sestra je herečka a modelka Ivana Miličević. Hraje na kytaru, varhany a housle. Ve třech letech se přestěhoval s rodiči do USA, kde se vyučil kuchařem. Původně byl pouze fanouškem kapely.


Kalifornská rocková kapela 30 Seconds To Mars vznikla roku 1998 jako malý rodinný projekt. Jared Leto jako kytarista, zpěvák a textař a jeho starší bratr Shannon jako bubeník. Zprvu to vypadalo pouze jako nevinná zábava, ale brzy se ke kapele přidali Matt Wachter, Solon Bixler a Kevin Drake. Skupina podepsala smlouvu s EMI a již v roce 2002 vydala své první album s názvem 30 Seconds To Mars. Brzy na to odešli z kapely oba kytaristé a na jejich místo nastoupil Tomo Miličevíć. V této době si kapela získala spousty věrných fanoušků a začala se pomalu připravovat na svůj velký přelom.
K další propagaci skupiny bylo vydáno 12 tzv. "golden tickets", které umožňovaly držiteli volný vstup do zákulisí během koncertu i po něm. Možnost zakoupit si "golden ticket" mají fanouškové dodnes.
Při natáčení klipu A Beautiful Lie potřebovala skupina 192 pojštění. Pracovala ve velmi nepříznivých podmínkách asi 200 mil od polárního kruhu v Grónsku.
31. srpna 2006, vyhrála kapela cenu MTV2 Award za píseň "The Kill" za kterou byli také dvakrát nominováni na cenu MTV Video Music Award. V tomto videu jsou vidět jasné prvky z filmu Osvícení.
V říjnu 2007 se skupina vydala na jejich tour pod názvem "Welcome to the Universe". 20 listopadu uvedla stanice MTV2 v premiéře nový videoklip k písni "From Yesterday". Tímto videoklipem se z 30 Seconds to Mars první americkou rockovou kapelou, která kdy natáčela v Číně. 29. dubna 2007 získala kapela hned dvě ceny MTV Australia Video Music Award. Video "The Kill" jim přineslo cenu za "Nejlepší rockové video a "Video roku".
12. června 2007 koncertovali v Praze jako oficiální host skupiny Linkin Park.
8. prosince 2009 vyšlo dlouho očekávané album pod názvem This is war.
19. února 2010, se skupina 30 Seconds to Mars vydala na celosvětové turné pod názvem Into the Wild Tour. Vzhledem k úspěchu kapely mezi diváky, toto turné stále trvá.
18. března 2010 vystoupila kapela 30 seconds to Mars podruhé v Praze, poprvé samostatně.
Jejich píseň Kings and Queens se stala hlavním motivem animovaného filmu režiséra Zacka Snydera nazvaném Legenda o sovích strážcích.
Logem kapely je fénix (který pojmenovala kapela "Mithra") který nese latinský nápis "Provehito in Altum", motto kapely. S vydáním nového alba This is war, 30 Seconds to Mars představila nové logo tzv. Triad, který vyznačuje především kapelu se třemi členy, jakožto tři strany trojúhelníku.

http://3.bp.blogspot.com/-ORPz6bVn6Kg/TgROXuZajSI/AAAAAAAACM8/GOwEHnz503Q/s1600/music27.jpg

http://farm1.static.flickr.com/58/4546004389_cec05a35ac.jpg

Skupina si založila svůj vlastní mezinárodní Echelon. Echelon je streetové uskupení podporující svoji oblíbenou kapelu všemi možnými způsoby. Členové Echelonu vylepují plakáty, obvolávají rádia a celkově podporují propagaci kapely. Echelon nejsou jen fanouškové ale rodina. Echelon přesně vystihuje "Yes, this is a cult" ("Ano, to je kult")

videoklipy:

30 Seconds to Mars
-Capricorn-
-Edge of the Earth-

A Beautiful Lie
-Attack-
-The Kill-
-From Yesterday-
-A Beautiful Lie-
This Is War
-Kings and Queens-
-This Is War-
-Closer to the Edge-
-Hurricane-

konec Rekonstrukce

30. července 2011 v 11:06 | Helik |  Blog
nečekala jsem že mi to půjde tak rychle od ruky.. ale co už jsem ukončila rekonstrukci a nový dess je nastaven.. tak jak se vám líbí..? doufám že se mi povedl.. je ta barva dobrá..? prosím napište.. všechny vaše připomínky bych chtěla znát.. :)
tak tedka se vrhnu na přidávání do složek.. jo to mě bude bavit..!

+
vytvořila jsem na jedné skvělé stráne playlist 30 Seconds To Mars.. jsou tam všechny jejich skvělé písničky.. tak si je prosím poslechněte, slibuji že se vám alespoň jedna zalíbí..! pokud ano tak napište k tomuto článku jaká.. :)
-> http://www.karaoketexty.cz/p/stc/seconds-to-mars-21821

SB

30. července 2011 v 10:34 | Helik |  Blog
seznam mých SB:


jestli chceš být mým SB tak mi napiš komentář a já ti napíšu, jak jsem se rozhodla..

blog bude i o 30 Seconds To Mars

29. července 2011 v 17:07 | Helik |  Blog
přemíšlela jsem o tom jestli na blog jetě něco nepřidat.. a pak mě napadlo, že udělám tenhle blog i o 30 Seconds To Mars o kterých jsem vám tu už psala.. možná si říkáte že se to k Miley Cyrus a Rihanně moc nehodí, ale jsou úžasní a chci aby jste o tom věděli i vy.. takže asi do konce prázdnin udělám úplnou přeměnu blogu..
to znamená: nová složka 30 Seconds To Mars, zcela nový dess, pak fotky, photoshooty, videa, písničky, info atd..
takže budu mít hodně práce a to znamená že si aspoň zaplním volné dny.. (což budu ráda)

od teď začíná __REKONSTRUKCE BLOGU__ která skončí až vám napíšu


+
vytvořila jsem na jedné skvělé stráne playlist 30 Seconds To Mars.. jsou tam všechny jejich skvělé písničky.. tak si je prosím poslechněte, slibuji že se vám alespoň jedna zalíbí..! pokud ano tak napište k tomuto článku jaká.. :)
-> http://www.karaoketexty.cz/p/stc/seconds-to-mars-21821

Fotka Dne 29.7.2011

29. července 2011 v 12:07 | Helik |  Fotka Dne
http://www.ultimate-rihanna.com/gallery/albums/userpics/gallery_enlarged-rihanna-glamour-magazine-photos-11032009-03.jpg

Fotka Dne 28.7.2011

28. července 2011 v 12:07 | Helik |  Fotka Dne
http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/067/a/3/Miley_Cyrus_Singing_by_JunebugHardee.jpg

Pan Nikdo (2009)

28. července 2011 v 11:47 | Helik
Poster k filmu Pan Nikdo

doporučuji vám film Pan Nikdo.. je to skvělý film.. je z roku 2009 a řežíruje to Jaco van Dormael.. já jsem se na něj sice koukla jen kvůli herci Jerdu Letovi (který je skvělý i v Requiem za sen, Obchodníkovi se smrtí...) ale je to super film.. jediná nevíhoda je, že když nepostřehnete jen malý kousek toho co se tam děje tak ten film celkově nepochopíte.. (víte něco jako Donnie Darko) a proto jsem se na to i já musela kouknout dvakrát.. ale nakonec jsem to pochopila a zjistila jsem že je to úžasnej film..

Režie: Jaco van Dormael
Hrají: Jared Leto, Diane Kruger, Sarah Polley, Rhys Ifans, Juno Tample, Toby Regbo, Linh Dan Pham...

Obsah: V roce 2092 je Mars prázdninovým rezortem a Nemo Nobody 117letý muž, který je posledním smrtelníkem v době, kdy díky vědeckým poznatkům už nikdo neumírá. Na smrtelné posteli Nemo vzpomíná na své tři životy, které možná prožil se třemi různými ženami

trailer:

fotky:

Fotka Dne 27.7.2011

27. července 2011 v 12:06 | Helik |  Fotka Dne
http://hd-widescreen-wallpapers.com/wp-content/uploads/2011/03/MileyCyrus2011.jpg

miluju 30 Sedonds to Mars

26. července 2011 v 12:37 | Helik |  moje keci
znáte skupinu 30 Seconds to Mars..? já ji úplně zbožňuju.. je to sice rocková skupina, ale mají nádherné písničky a videoklipy.. v celém článku jsou videa těch nejhezčích i těch skvělých.. prostě těch, který se mi moc líbí..
prosím napište komentář jestli se vám taky líbí skupina a nebo jen nějaká písnička.. moc mě to potěší..!


něco o 30 Seconds to Mars:
30 Seconds To Mars je americká roková kapela pocházející z Los Angeles ze státu Kalifornie, která vznikla v roce 1996.. skupina zatím vydala 3 studiová alba: 30 seconds to Mars, A beautiful lie, This is war
Jared Leto: zpěvák, kytarista, textař, herec, frontman kapely
Shannon Leto: bubeník, (bratr Jareda)
Tomo Miličević: baskytarista
+ Matt Wather: je čtvrtý člen, kapelu opustil v březnu 2007

Fotka Dne 26.7.2011

26. července 2011 v 12:04 | Helik |  Fotka Dne
http://img.ezinemark.com/imagemanager2/files/30006024/2011/03/2011-03-14-15-35-48-5-another-work-of-linda-huber-using-graphite-pencils.jpeg

Fotka Dne 25.7.2011

25. července 2011 v 12:03 | Helik |  Fotka Dne
http://fashionbombdaily.com/wp-content/uploads/2009/11/glamour4.png

Fotka Dne 24.7.2011

24. července 2011 v 12:02 | Helik |  Fotka Dne
http://www.highsnobette.com/news/wp-content/uploads/2009/11/Rihanna-Glamour-Magazine-December-2009-Photo-500x364-540x394.jpg

Miley- New Songs 2011

23. července 2011 v 21:27 | Helik
dávám vám sem 3 nové písničky, který jsou vážně skvělý..
možná už jste je slyšeli, ale jsou krásný a tak si je prosím poslechněte..

1. Burned up the night

2. Morning sun feat. Rock Mfia

3. I see you in another life

Fotka Dne 23.7.2011

23. července 2011 v 12:44 | Helik |  Fotka Dne

Fotka Dne 22.7.2011

22. července 2011 v 12:42 | Helik |  Fotka Dne

Fotka Dne 21.7.2011

21. července 2011 v 12:13 | Helik |  Fotka Dne
Rihanna byla v dlouhé košili neuvěřitelně sexy.


Fotka Dne 20.7.2011

20. července 2011 v 12:17 | Helik |  Fotka Dne
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs783.snc4/66375_171549709528759_100000211936063_598159_2242217_n.jpg





Rihanna- 2.7.2011_Club Nikki afterparty, Las Vegas

20. července 2011 v 8:19 | Helik |  Rihanna- fotky
Rihanna se zúčastinila afterparty v klubu Nikki..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com






Fotka Dne 19.7.2011

19. července 2011 v 12:16 | Helik |  Fotka Dne
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs827.snc4/68747_171550056195391_100000211936063_598168_7577821_n.jpg


Fotka Dne 18.7.2011

18. července 2011 v 12:11 | Helik |  Fotka Dne


Fotka Dne 17.7.2011

17. července 2011 v 12:09 | Helik |  Fotka Dne
Klikněte pro zobrazení původního (velkého) obrázku

Fotka Dne 16.7.2011

16. července 2011 v 12:06 | Helik |  Fotka Dne
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
přijď zas..!!
PROVEHITO IN ALTUM
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m00qr1GrIO1qdzw6fo4_250.gif


Jsem ve fanklubu: